23.8.15

QUE SE JODAN ! (20.7.12)

El dijous sortíem al carrer centenars de milers de persones que ja estem fartes.

Penso que no es pot esperar més a demanar la DIMISIÓ del President del Govern del Regne d’Espanya i a que es convoquen noves eleccions (espero que hi hagin diners per a fer-ho, i si no dels préstecs).

Motius?

  1. Incompliment sistemàtic del seu programa de govern, almenys el que anava dient, fent el contrari en gairebé tots els camps.

  1. Provocar la davallada de l’economia espanyola, per no impulsar gairebé cap mesura d’impuls i reactivació de l’economia, especialment la productiva i enfonsant el consum.
.
  1. Per impulsar una política conservadora que no es cert que sigui la que li han manat d’Europa. Els criteris parlaven de mesures bancàries i d’estudiar mesures de contenció, no les que han fet.

  1. Fer caure sobre els mateixos, les classes mitges i treballadores, el pes de la crisi i permetre anar-se’n de rositas als qui més tenen: cap mesura fiscal del tipus gravació sobre les grans fortunes, transmissions patrimonials, impost sobre transaccions financeres, a sobre amnisties fiscals, etc.

  1. Fer us desproporcionat de la força pública en la repressió de les manifestacions de protesta, com les realitzades contra els miners.

  1. Per enfotre-se’n dels aturats, dels cuidadors familiars, dels funcionaris… criminalitzant-los com si fóssim responsables de la crisi

  1. Finalment, PER MENTIDERS, desinformant i ningunejant les informacions de les protestes.


Hem començat a moure’ns i no hem de parar. La vigència d’un estat del benestar al servei de la majoria i equitatiu està en joc.