5.4.09

CATALUNYA CAUSA COMUNA, À CERDANYOLA

En el darrer congrés del Partit dels Socialistes de Catalunya, PSC, el juliol passat, s’aprovà una moció de convocatoria d’una Conferència Oberta.
La moció deia textualment: "Trenta anys després de la constitució del nostre partit volem continuar la línea fecunda del nostre procés constituent llençant noves iniciatives per a pensar i debatre les perspectives futures del nostre país, amb noves formes de participación i amb una voluntat de construcción de nous consensus actius entre els sectors progressistes del país, i d’una manera determinant entre les noves generacions. Volem imaginar i construir, amb tots els homes i dones de Catalunya que vulguin fer-ho amb nosaltres, les idees I l’acció que facin realitat la gran Catalunya posible del segle XXI, una Catalunya de tothom, lliure, pròspera i justa”.
Aquest encàrrec li efectuaren a n’en Raimon Obiols. Avui, vuit mesos desprès, ja existeixen grups impulsors, amb els seus corresponents coordinadors/es, a la gran majoría de ciutats de Catalunya.
El logo escollit de la Conferencia és ben expressiu del seu objectiu i voluntat: una ma estesa que encaixa amb un globus de diàleg. El símbol es força clar, donar la ma a tothom que vulgui que parlem plegats, sense apriorismes.
L’acte de presentación de la Conferència, a Cerdanyola, la farem el proper dimecres 15 d’abril, a dos quarts de nou del vespre, al bar Grau. Comptarem amb la presencia del diputat al Parlament de Catalunya, Joan Ferràn, amb qui comentarem el seu darrer llibre Maleïda crosta. Una narració novel•lada, força atractiva i interessant, de moltes situacions actuals. Una recomenació de lectura que, de ben segur, us resultarà atractiva.
Catalunya Causa Comuna és el mitjà per sumar esforços i crear sinèrgies amb totes les persones interessades en participar en la definició conjunta dels reptes de futur de Catalunya.
Perquè Catalunya som totes i tots.


Article sencer